OVG Architecten
OVG Architecten

Over ons

No-nonsense

Voor ons draait architectuur om de balans tussen ratio en gevoel. Tussen no-nonsense en holisme. Tussen wat er goed uitziet – zowel op papier als in realiteit – en goed aanvoelt.

Recht op ons doel af

Ons no-nonsense beleid met focus op helderheid, kwaliteit, integriteit en creativiteit is onze garantie voor een vlot en stressloos bouwtraject. Hiertoe hanteren we een directe communicatie, een precieze timing en een efficiënte budgettering. Zusterfirma Urban Quantum zorgt bij elk project voor een stedenbouwkundige ondersteuning en schetst hierbij een wettelijk kader dat het onderste uit de kan haalt.

Op technisch vlak primeren performantie en onderhoudsvriendelijkheid. De elegantie van eenvoud is voor ons het beste teken van een succesvol ontwerp.

Het totaalplaatje klopt

Doordat wij sfeer, energie en harmonie al op planmatig niveau aanvoelen, zijn we sterk in het creëren van aantrekkelijke en gezonde omgevingen waar mensen zich intuïtief goed voelen. Onze gebouwen zijn niet alleen energiezuinig, ze geven hun bewoners ook energie terug.

Dit bereiken we door schadelijke invloeden te vermijden, te spelen met architecturale elementen, feng shui in te zetten en rekening te houden met de noden en ambities van alle gebruikers. Inspireren is hierbij onze grootste betrachting.

Het team

Koen Van Grimbergen
Koen Van Grimbergen

Architect MRE - Vennoot

Véronique Orens
Véronique Orens

Architect – Vennoot

Patrick Vandevelde
Patrick Vandevelde

Stedenbouwkundige - Verkeerskundige – Ing. Bouwkunde - Ruimtelijk planner (geregistreerd)

Kelly Lambrechts
Kelly Lambrechts

Architect

Loes Dierck
Loes Dierck

Project – Assistent

Anke Lambrechts
Anke Lambrechts

Architect – Assistent

Patty Claus
Patty Claus

Architect

Yves Theugels
Yves Theugels

Architect - Deskundige

Elke De Pauw
Elke De Pauw

Interieurarchitect

Jeroen Theuns
Jeroen Theuns

Architect